Futbol

La selecció afronta amb energia renovada l'estrena al Premundial

Koldo assegura que Letònia és un rival “per no equivocar-nos”

Presentació de les noves equipacions
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Falta tot just una setmana perquè Andorra torni a intentar el que fa moltes fases de classificació que se li resisteix, puntuar en competició oficial, i Koldo i els seus homes arriben amb energies renovades. “No portem els partits de qualitat que ens hauria agradat en aquesta pretemporada, però volem afrontar aquesta mancança amb moltíssima il·lusió”, indicava ahir el seleccionador, que va donar una primera llista de 24 noms per al partit de dimarts vinent davant de Letònia, que assegura que “és un rival per no equivocar-nos. En la darrera fase només va perdre un partit fora de casa. És un rival a tenir en compte, que treballa com un autèntic conjunt fora de casa”.

El lesionat Aaron Sánchez –ha de passar pel quiròfan–, el sancionat Víctor Rodríguez i Ayala són les absències més destacades d’una llista en la que l’experiència de Marc Pujol o Ildefons Lima es mescla amb joves, algun dels quals es va consolidant, com és el cas de Max Llovera o Marc Rebés. El seleccionador explicava que l’absència d’Ayala és consensuada, ja que per motius laborals el jugador no ha pogut treballar el que caldria. I de la resta de preconvocats advertia que “és la llista de jugadors que més entrenaments porten aquesta pretemporada i que més treball tenen”. Sobre la paraula que sempre sobrevola la selecció Koldo és clar: “l’objectiu és puntuar i cada partit és una oportunitat”.

Entre els jugadors, Marc Vales deia que “serà complicat segur. És una selecció superior a nosaltres i caldrà estar concentrats”. El porter Ferran Pol deia que “tenim il·lusió de fer les coses bé en el primer partit a casa”.

NOVES EQUIPACIONS PER A LA FASE DE CLASSIFICACIÓ

Els porters Ferran Pol i José Antonio i els jugadors Marc Vales i Max Llovera van exercir ahir de models per mostrar els nous dissenysque la marca Adidas ha dissenyat per a les equipacions d’aquesta fase de classificació.

La selecció afronta amb energia renovada l'estrena al Preeuropeu

tracking