Judo

Sallés deixa la porta oberta als Jocs dels Petits Estats

La judoka assegura que seguirà entrenant tot i deixar l’alta competició

Sallés deixa la porta oberta als Jocs dels Petits Estats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La judoka Laura Sallés està de tornada al Principat després dels Jocs de Rio, que posen punt i final a l’etapa de competició d’alt nivell tal com va anunciar després de la seva participació. Amb tot, ahir va deixar la porta oberta a estar a una cita important per a l’esport del país com són els Jocs dels Petits Estats de l’any vinent, que es disputaran a San Marino.

“Ara no ho puc assegurar, però està clar que l’entrenament m’encanta i no deixaré el judo de cop. El que deixo és l’alt nivell”, explicava. De moment es vol prendre uns mesos sabàtics per decidir el futur personal i professional després de prop d’una dècada entrenant al màxim a València. El president de la federació andorrana –Fandjudo–, Alain Cabanes, indicava que cal agrair el treball intens de Sallés i opinava que tot i disminuir la dedicació si s’ho proposa pot estar en competicions com els Jocs dels Petits Països.

UNS 140 PARTICIPANTS A L’ESTADA DE LA FANDJUDO

ORDINO. Al voltant de 140 judokes de França, Espanya i el Principat participen al Centre de Tecnificació d’Ordino de l’estada d’entrenaments de la Fandjudo. L’entitat vol seguir potenciant la concentració i per a l’any vinent hi espera més de 200 competidors.

tracking