Futbol

Fernández diu que el Barça vol reforçar la davantera amb “Alcácer o ningú”

Fernández diu que el Barça vol reforçar la davantera amb “Alcácer o ningú”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia en què l’FC Barcelona presentava el porter holandès Jasper Cillesen, substitut de Bravo, el secretari tècnic, Robert Fernández, va deixar clar que Paco Alcácer és l’objectiu primordial per reforçar la davantera. “És Alcácer o ningú”, indicava amb contundència sobre el valencianista. “És un jugador que ens interessa moltíssim, hi estem treballant”, indicava per afegir que el fitxatge està costant però fins al dia 31 el mercat està obert i cal ser pacient.

Cillesen, de la seva banda, es mostrava molt content d’aterrar a Barcelona. “Fitxar per al Barça és un somni fet realitat. Si puc jugar aquí, a un gran nivell, serà un gran somni”, deia. I sobre la competència amb Ter Stegen indicava que “és l’entrenador el que decideix qui juga. Jo només puc posar-li difícil i a això he vingut. M’haig d’adaptar però espero posar-li difícil a Luis Enrique”.

El Madrid rep el Celta

El campionat espanyol ja va encetar ahir la segona jornada amb dos partits i avui entren en joc dos dels grans favorits al títol. El Reial Madrid rep el Celta amb la novetat a la convocatòria de Pepe i Modric, mentre que Cristiano Ronaldo i Benzema segueixen sent baixa. L’Atlètic de Madrid, de la seva banda, visita el Leganés.

tracking