Bàsquet

Amb moltes hores de vol

Nacho Martín i Oliver Stevic, dos dels nous interiors del MoraBanc Andorra, esperen aportar experiència al grup

Presentacions al BC MoraBanc Andorra
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler pivot espanyol Nacho Martín, que arriba de l’Estudiantes, i el pivot serbi Oliver Stevic, que la temporada passada jugava al Fuenlabrada, van estrenar ahir la ronda de presentacions del MoraBanc Andorra, que té vuit cares noves aquesta temporada i només li havia fet la foto, al juny, a l’andorrà Guille Colom. Ambdós arriben amb l’experiència com un dels seus grans arguments, i en deixaven constància ahir. “Puc aportar coneixement de la lliga, on hi he estat molts anys, i els dar­rers han estat bons. Puc aportar saber estar”, deia Martín, un home que ja va estar en l’òrbita del MoraBanc fa dos exercicis. Stevic comentava que “hi ha un equip amb jugadors joves i jo puc aportar l’experiència en altres equips i altres països, i ajudar a construir un bon ambient de vestidor”.

Martín, 33 anys i 2,05 metres, sempre ha jugat a Espanya: amb Granada, Valladolid, Gran Canària i Estudiantes; Stevic, 32 anys, va passar per Sèrbia, Eslovènia, Polònia, Alemanya, Itàlia i Turquia abans d’aterrar a la Lliga Endesa. “Donaran duresa, equilibri i saber estar, són jugadors experts i importants”, analitzava el director esportiu, Francesc Solana.

Ambdós tindran de companys a la pintura dos georgians que ara estan amb la seva selecció, l’aler pivot Beqa Burjanadze, que arriba de LEB Or, i el pivot Giorgi Shermadini, jugador franquícia la temporada passada i que està cridat a repetir enguany. “Per a mi serà un luxe jugar amb Shermadini, un jugador que és difícil d’aturar al pal baix i que em donarà espai per jugar obert”, explicava Martín sobre la mescla dels homes alts, amb els que es vol guanyar en intensitat enguany.

El jugador de Valladolid, un quatre amb molta mobilitat i amenaça des de la línia de triple, està cridat a ser un dels principals anotadors de l’equip. Deia que la insistència de l’Andorra l’ha acabat duent al Principat. “És un dels motius principals pels quals estic aquí. Solana no em va posar la creu quan fa dos anys vaig decidir-me per l’Estudiantes en comptes de l’Andorra”. I afegia quan semblava que renovaria per a l’equip madrileny, “les coses van anar d’una altra manera, vaig valorar ofertes i la d’Andorra era la millor per a mi”.

Ambdós explicaven que veuen un equip de jugadors amb talent i de potencial però advertien que caldrà veure com evoluciona el treball de pretemporada i els primers amistosos per poder pensar com ho pot fer l’equip enguany. Per a Stevic és molt important que no hi hagi lesions i aconseguir un bon ambient al vestidor. Comentava que a Fuenlabrada, l’equip revelació de la temporada passada s’ho va trobar. “Tenir un bon ambient al vestidor és molt important”.

La setmana vinent les fotografies seran per als exteriors: Albicy, Jelinek, Walker i Antetokounmpo. Moltes cares noves per al MoraBanc.

Amb moltes hores de vol

tracking