Curses de muntanya

Ferran Teixidó no renuncia a res a la Copa del Món

El corredor encara les dues darreres curses al capdavant de la general de Vertical

Ferran Teixidó no renuncia a res a la Copa del MónXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Realista però amb la il·lusió intacta, Ferran Teixidó encara les dues darreres proves del Campionat del Món de quilòmetre vertical al capdavant de la classificació general. Bona part de les aspiracions del corredor andorrà es decidiran el proper 2 de setembre a la Lone Peak de Montana, als Estats Units.

“Si aconsegueixo un bon resultat pràcticament tindré el podi, i amb una mica de sort podré buscar ser segon o el primer”, explicava ahir Teixidó en un acte a la seu de MoraBanc, que passi el que passi en aquest final de temporada ja es mostrava satisfet pels resultats obtinguts fins ara. “Estic preparat per quedar davant i també darrere. L’objectiu és millorar cada any i aquest any ja ho he fet, així que estic content i gaudint del moment”, indicava el tercer de la general del 2015.

Teixidó, al capdavant de la classificació amb 87 punts de marge sobre l’italià Philip Goetsch, reconeixia que s’ha beneficiat de l’estratègia de disputar el major nombre de curses possibles en una temporada molt irregular en la qual només tres corredors han repetit podi. El líder reconeixia “arribar una mica cansat” als últims mesos de competició però amb moltes esperances dipositades en Lone Peak, “una prova que m’agrada molt perquè puja a 3.500 metres i és molt exigent”.

tracking