Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
curses de muntanya

Teixidó creu que "hi ha opcions" de lluitar pel campionat del món

El corredor creu que si realitza un bon paper en la penúltima prova de Lone Peak "el podi estarà assegurat"
l corredor andorrà, Ferran Teixidó, durant la roda de premsa prèvia a la participació a la Lone Peak KV

Ferran Teixidó, durant la roda de premsa prèvia a la participació a la Lone Peak KV

Ferran Teixidó, durant la roda de premsa prèvia a la participació a la Lone Peak KV

ANA / B. N.
Actualitzada 24/08/2016 a les 18:25
Ferran Teixidó encara el final de temporada immers de ple en la lluita pel títol de campió del món en l'especialitat del Quilòmetre Vertical, que aquest setembre celebrarà la penúltima prova d'enguany als Estats Units, amb el KV de Lone Peak. Teixidó, que arribarà als Estats Units després d'aconseguir la segona posició en la darrera cursa disputada a Noruega, ha recalcat avui durant la roda de premsa prèvia a la Copa del Món americana, que "en cas d'acabar entre els tres o quatre primers el podi ja estarà assegurat i després, ja veurem".

A més, ha posat en relleu que la cursa de Lone Peak "és una prova exigent, que puja fins als 3.500 metres i que m'agrada molt", motius pels quals ha remarcat que "no tinc cap excusa per dir que no arribo bé o que hi ha algun punt de la prova que no m'agrada". Amb tot, ha recordat que bona part de les seves opcions passaran per l'estat de forma dels seus rivals directes o les baixes d'última hora que es puguin produir, ja que tal com ha indicat, "de moment, encara depenc del que poden fer altres corredors que arriben molt forts". En qualsevol cas, malgrat recalcar que "ja són molts mesos de competició i el cansament fa acte de presència", Teixidó s'ha mostrat "molt satisfet" per l'any que està completant i ha indicat que independentment de la lluita que manté pel títol, "l'objectiu segueix sent millorar i puntuar el màxim possible en cada prova".

El vicepresident de la Federació Andorrana de Muntanyisme, Josep Lluch, ha compartit la satisfacció del corredor: "Ens fa molta il·lusió poder veure com un corredor andorrà porta el nom del país arreu i es manté en la lluita d'un títol de campió del món, encara que sigui en l'especialitat de Quilòmetre Vertical". Lluch ha afegit que "si finalment s'aconsegueix, serà una fita immensa, difícilment comparable".

Per la seva banda, la directora de Màrqueting i Comunicació de MoraBanc, Mireia Maestre, ha agraït "l'esforç, sacrifici i dedicació" que manté tant Teixidó com la resta de l'equip nacional de muntanyisme, amb els germans Casals, i ha recalcat que "gràcies a aquest sacrifici ens podem sentir així d'orgullosos".

Un cop finalitzada la prova que es disputarà als Estats Units, l'últim repte de la temporada, a l'octubre, serà l'exigent cursa italiana, Limone Vertical.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477