Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
hoquei

La Reial Societat d'hoquei herba fa la pretemporada a Ordino

Foto de grup de l'equip de la Reial Societat d'hoquei gespa femení, amb el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat d'Ordino, Marc Pons

La Reial Societat d'hoquei herba fa la pretemporada a Ordino

Foto de grup de l'equip de la Reial Societat d'hoquei gespa femení, amb el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat d'Ordino, Marc Pons

ANA / C. G.
Actualitzada 23/08/2016 a les 17:17
Si fa dues setmanes el primer equip de la Reial Societat de futbol femení escollia Ordino i les seves instal·lacions per realitzar part de la pretemporada, aquesta setmana és el torn de les seves homòlogues en hoquei herba. L'equip és la primera vegada que surt de Sant Sebastià per preparar la temporada, ha explicat la seva capitana, Maite Azkoaga. La jugadora ha agraït "les facilitats que ens estan posant i la bona acollida" que s'han trobat a Ordino. Ha explicat que és un equip "amb moltes cares noves", també a l’staff tècnic ja que compten amb nou entrenador, Jorge Pérez. El fet de poder estar cinc dies juntes (s'hi estaran fins divendres), els servirà per fomentar la cohesió d'equip, ha afegit.

Per la seva part, Pérez ha explicat que divideixen la pretemporada en tres parts i que a Ordino se centren en la preparació física, amb activitats de gimnàs però també a la muntanya i amb la bici. De fet, no poden practicar hoquei herba a les instal·lacions d'Ordino ja que es necessita una gespa molt concreta i diferent de la que es fa servir amb el futbol.

L'equip juga a la divisió d'Honor, la primera d'aquest esport, i l'any passat van quedar en quart lloc. Aquest any, de moment, no tenen objectius. "Encara he de conèixer la plantilla", ha manifestat Pérez, tenint en compte que hi ha quatre cares noves, a més de dues jugadores que tornen al club. El primer objectiu és "el primer partit de lliga, el 24 de setembre", ha assegurat l'entrenador. Amb tot, Azkoaga no descarta poder repetir l'èxit del 2013, quan es van proclamar campiones de lliga.

Per la seva part, el conseller d'Agricultura, Sostenibilitat i Medi Ambient, Marc Pons, ha explicat que no hi ha cap conveni amb la Reial Societat i que ha estat "fruit de l’experiència positiva de l'equip de futbol els darrers cinc anys a Ordino", que les noies d’hoquei herba han escollit la parròquia per entrenar-se.
  • #1 Andorra
    (23/08/16 22:31)

    Perdo ,Reial Societat no ,Real Sociedad els noms no es Catalanitzen.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477