Futbol sala

Un FC Encamp impotent encaixa una golejada severa

El Feniks kosovar es mostra molt superior als del Principat

Un FC Encamp impotent encaixa una golejada severaXavier Pujol

L’FC Encamp va viure ahir un dia de malson a la segona jornada de la prèvia de la UEFA Futsal Cup. Nova derrota, i aquest cop encaixant una golejada d’escàndol davant de Feniks kosovar (0-12). Només a l’inici van ser els de Lluís Cruz els que van mantenir ordre i intensitat. Però a la que el rival va obrir la llauna, als sis minuts de joc, l’equip va anar-se desfent. El Feniks, superior en tots els aspectes, va anar obrint escletxa fins a un contundent 0 a 6 al descans.

El rival avisava que no abaixaria el pistó i la represa ho va demostrar. La sortida amb porter jugador, que es va mantenir durant bona part del període va donar possessió als encampadans, però obligava a prendre riscos i no es va poder evitar encaixar més gols. Amb el partit trencat una pilota a la creueta de Marçal va ser la millor ocasió dels de Cruz, que es descentraven a mesura que passaven els minuts i van encaixar algun gol de pissarrí –també en pròpia porteria del capità Marc–. Per fortuna, la punteria dels kosovars va anar a la baixa i l’Encamp no va prendre més mal a la part final d’un matx massa desigual. “Ha estat dur. No esperava tanta diferència”, deia el tècnic quan va acabar.

Demà el campió andorrà acaba contra l’Oxford anglès, que ahir vencia l’ASA Tel Aviv (0-5).