ciclisme

Ple de residents a l'equip Movistar que disputarà La Vuelta

Castroviejo, Erviti, Rojas i Dani Moreno, a la sortida del proper dissabte a Ourense

Ple de residents a l'equip Movistar que disputarà La Vuelta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els quatre ciclistes de l’equip Movistar residents al Principat estaran presents a la propera Vuelta a Espanya. L’equip espanyol va anunciar ahir la presència a la darrera gran prova del calendari 2016 de Jonathan Castroviejo, Imanol Erviti, José Joaquín Rojas i Dani Monero.

Els respectius tercers classificats de l’última edició del Giro d’Itàlia i el Tour de França, Alejandro Valverde i Nairo Quintana, lideraran l’equip que dirigeix Eusebio Unzué en una prova en la qual el colombià intentarà millorar el rendiment ofert durant la darrera edició de la ronda gal·la, on partia com un dels favorits però en cap moment va fer perillar la victòria de Chris Froome. El triple campió als Camps Elisis serà un dels altres gran atractius de la Vuelta al capdavant d’un equip Sky que comptarà amb la presència de Mikel Landa i Michał Kwiatkowski.

Jonathan Castroviejo afrontarà la prova espanyola després de quedar-se a només tres segons de penjar-se la medalla de bronze a la prova contrarellotge dels Jocs Olímpics de Rio. La Vuelta a Espanya 2016 sortirà el proper dissabte dia 20 d’Ourense i arribarà a Madrid el 21 de setembre, enguany sense recórrer les carreteres del Principat.

tracking