Mototiclisme

Cristian i Xavi España i Joan Verdú, 93ns a La Chinelle

Els problemes a la moto frenen la sortida de l’equip andorrà

Cristian i Xavi España i Joan Verdú, 93ns a La Chinelle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip format pels germans Cristian i Xavi España, i l’esquiador Joan Verdú, va finalitzar ahir en la 93a posició La Chinelle, la prova de resistència de dotze hores de durada que es disputa a la localitat belga de Franchimona des de les dotze de la nit fins a les dotze del migdia d’ahir.

La jornada va començar de forma positiva per a l’equip andorrà, que després de les tandes d’entrenaments lliures i cronometrats, en les quals Cristian España va arribar a marcar el 15è millor registre, va aconseguir sortir en la 24a posició de la graella dels 108 equips participants.

Problemes amb els fars de la moto, que no s’ajustaven al reglament de la prova, van obligar el trio andorrà a aturar-se per adaptar una moto que posteriorment va patir problemes mecànics. “Eren dos quarts de quatre de la matinada i tot just havíem pogut fer tres voltes. Ha estat molt complicat poder remuntar i ens ho hem agafat com un entrenament. És una cursa molt dura, córrer de nit és bonic però perillós”, explicava Cristian España, que tot i els contratemps valorava positivament el seu pas per Bèlgica com a preparació per a la propera edició del Ral·li Dakar.

tracking