Bàsquet

Thanasis Antetokounmpo, nou jugador del MoraBanc

El club fa oficial la incorporació de l’aler grec, que arriba procedent de la lliga de desenvolupament de l’NBA

Thanasis Antetokounmpo ja és jugador del MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va fer oficial ahir la incorporació de l’aler grec Thanasis Antetokounmpo, de 2,01 d’alçada i 24 anys, que es converteix en el setè reforç de l’estiu per al conjunt que dirigeix Joan Peñarroya.

Nascut a Atenes i germà de Giannis Antetokounmpo, actualment a les files dels Milwaukee Bucks, el nou aler del MoraBanc ha jugat durant les darreres tres temporades a la D-League, la lliga de desenvolupament de l’NBA, a les files dels Delaware 87ers i els Westchester Knicks, l’equip vinculat als Knicks de Nova York, amb els quals va arribar a disputar dos partits de la temporada regular la campanya passada. Durant la seva etapa americana ha signat 12,3 punts, 5,1 rebots i 1,8 assistències de mitjana en 141 partits.

“Estem molt contents amb la incorporació. És un jugador que ens farà fer un salt endavant molt important en la part defensiva i rebotadora perquè té una gran capacitat física”, deia el director esportiu, Francesc Solana, que qualificava Antetokounmpo com “un jugador en progressió del qual esperem grans coses i molt d’espectacle per als seguidors”.

El grec és converteix en el setè fitxatge del projecte del MoraBanc 2016-2017, després del retorn de Guille Colom i les arribades d’Andrew Albicy, David Jelinek, Beka Burjanadze, Nacho Martín i Oliver Stevic.

tracking