Curses de muntanya

Martí Lázaro guanya la Travessa d'Ordino-la Massana

Martí Lázaro guanya la Travessa d'Ordino-la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Martí Lázaro es va adjudicar ahir la Travessa d’Ordino-la Massana, puntuable per a la Copa d’Andor­ra de curses de muntanya, que va comptar amb un centenar de cor­redors entre totes les categories. Lázaro va cobrir els 22 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell del recorregut llarg en 2 h 49’55’’. Sis minuts més tard va arribar a la meta d’Ordino el segon classificat, Jordi Alís, mentre que la tercera posició va ser per a Albert Cabanes, el pilot de trial i de vehicles tot terreny, amb un temps proper a les tres hores. ”L’any passat vaig córrer la primera cursa i m’he engrescat. El meu objectiu era l’Skyrace Comapedrosa de la setmana passada, que no em va sortir com volia, i avui he provat a la travessa. El primer sorprès pel tercer lloc he estat jo. Els dos de davant tenen molt nivell”, explicava Cabanes.

En categoria femenina la victòria va ser per a Sílvia Zuraga, que va guanyar amb comoditat amb un temps de 3 h 37’28’’. Segona va ser Queralt Riba, a nou minuts i mig, i tercera Mireia Molins, a més d’una hora.

En el circuit B, de 12,5 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, els vencedors van ser Lucas Mouret, amb una marca d’1 h 38’31’’, i Kiersten Crespell (2 h 40’28’’). Oriol Olm, amb un temps de 30’42’’, i Maria Isabel Beas (49’04’’) van ser els més ràpids a la cursa curta, pels voltants del bosc de Segudet, de 5 quilòmetres i 380 metres de desnivell positiu.

tracking