El Liverpool aprofita la feblesa defensiva del Barça

Els ‘reds’ golegen els de Luis Enrique, que reparteix minuts a la porteria
Mascherano marca el segon gol del Liverpool, en pròpia porteria.

Actualitzada 07/08/2016 a les 07:45
El Liverpool va superar ahir amb autoritat el Barça al mític estadi de Wembley en el darrer partit de la International Champions Cup (4-0). L’equip de Jurgen Klopp, molt més rodat i més intens que els blaugrana, va saber aprofitar la feblesa defensiva dels de Luis Enrique, que va repartir els minuts a la porteria entre Ter Stegen i Claudio Bravo. El primer gol va arribar al quart d’hora després d’una pèrdua d’Arda Turan davant Lallana, que va habilitar Mané per superar el porter alemany. El Barça va poder empatar abans del descans, amb un xut al pal de Leo Messi i dues accions de Turan i Luis Suárez, que s’enfrontava per primer cop al seu exequip.
A la represa i ja amb Bravo a la porteria, el Liverpool va sentenciar amb dos gols en dos minuts, un de Mascherano en pròpia porta i un altre d’Origi, després de pèrdua de pilota de Busquets. Quan el partit agonitzava Grujic, de cap, va culminar la golejada. El Barça jugarà el Gamper dimecres contra la Sampdoria.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477