Automobilisme sobre gel

El comú no aportarà a l'Andros la subvenció que demanava l'Automòbil Club

El comú no aportarà a l'Andros la subvenció que demanava l'Automòbil Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp no aportarà aquest any la subvenció econòmica que l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) sol·licitava després d’arribar a un acord de renovació amb l’organització del Trofeu Andros per als propers tres anys, que resta pendent de la signatura definitiva.

L’ACA i Max Mamers, alma mater del campionat, van tancar recentment unes negociacions que enguany s’han prolongat més de l’habitual. Des de l’Automòbil Club d’Andorra es considera primordial que l’arribada de la prova al Pas de la Casa no suposi un dèficit com ha succeït les darreres edicions, on la xifra ha rondat els 30.000 euros. Per aquest motiu, es considerava essencial l’aportació econòmica per part del comú, que finalment no arribarà, ja que es tracta d’una despesa no prevista per a aquest any. El comú sí que es farà càrrec, en canvi, de les obres de millora previstes en diversos equipaments del circuit del Pas. Des de l’ACA s’esperava una col·laboració econòmica que se sumés a les ja habituals de Crèdit An-dor­rà i Hiper Pas per assegurar la viabilitat econòmica d’una prova que considera que té un gran impacte a la zona, especialment pel que fa al públic procedent de l’altre cantó de la frontera francesa.

El 14 de juliol passat, l’organització de la prova va donar a conèixer el calendari de la propera temporada amb un total de sis proves programades, entre les quals l’andorrana, el 9 i 10 de desembre, segona cita del curs després de l’estrena a Val Thorens una setmana abans.

tracking