Curses de muntanya

La cursa Super tanca la primera Spartan Race

Satisfacció per part del comú i els organitzadors, optimistes amb la possibilitat de portar l’Europeu a Encamp el 2017

La primera edició de la Reebok Spartan Race a Encamp va arribar ahir al punt i final amb la disputa de la darrera cursa, la Super, amb la participació de 600 corredors, que se sumen als 1.400 que van prendre part a la jornada de dissabte.

Maria Gómez, directora d’operacions d’Spartan Race Espanya, es mostrava ahir satisfeta per la primera experiència de la prova al país i per la gran rebuda per part dels participants d’una cursa “duríssima però preciosa”. Tal com van indicar divendres Jordi Torres, cònsol major d’Encamp i Ángel Sanz, organitzador de la cursa, Gómez també veu amb bons ulls que Grau Roig pugui acollir l’any vinent el campionat d’Europa, tot i que va indicar que “ens encantaria, però s’han de donar un munt de condicionants perquè succeeixi, però aquest primer any ha estat un exemple més que fantàstic per poder-ho aconseguir”.

En el pla esportiu, el suís Gregoire Rezzonico, segon classificat dissabte a la Beast i primer a la cursa Sprint, es va endur la victòria en la categoria masculina i Agata Pietroszek a la femenina. Encamp també va ser la seu ahir de l’estrena a Europa de la modalitat Hurricane Heat, a la qual els participants no competeixen contra el cronòmetre sinó que han de superar en equip les proves plantejades en el mateix moment pels entrenadors.