Ciclisme

Chavanes també s'imposa al túnel de les Dos Valires

Chavanes també s'imposa al túnel de les Dos ValiresACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Louis Chavanes va ser el gran dominador de la primera edició del Challenge Ordino-Anyós Park-TV2, després de ser el més ràpid al campionat de contrarellotge que es va disputar dissabte amb la prova nocturna al túnel de les Dos Valires. El cor­redor francès ja havia estat el vencedor del Challenge Ordino del matí que va donar inici al 10è campionat d’Andorra.

Chavanes es va imposar a la nit amb un temps de 15’48”, seguit d’Ot Dòniga (15’59”), mentre que Òscar Cabanas, tercer (16’21”) va ser el millor andorrà, per davant de Guy Diaz (16’23”). “Estic molt content, tot just era la meva segona contrarellotge i tampoc és la meva especialitat, així que no esperava fer aquest resultat”, comentava Cabanas. A la categoria femenina, Mayalen Noriega (17’29”) es va endur la victòria als túnels per davant d’Aida Fàbrega i l’andorrana Iolanda López. Sandra Santanyes es va endur el premi Challenge, suma dels temps de les dues curses.

Enguany, la prova va anar acompanyada de la primera edició del Nacional de ciclisme adaptat. La plata a Londres 2012 en handbike, Karen Darke, va ser la més ràpida en la suma dels temps al Túnel de les dos Valires i la cronoescalada d’ahir a Naturlandia.

tracking