Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

El Barça renova Javier Mascherano fins al 2019

Albert Soler fa l’anunci durant la presentació d’André Gomes
Actualitzada 28/07/2016 a les 07:21
El Barça va anunciar ahir la renovació de Javier Mascherano, de 32 anys, per a les properes tres temporades, fins al juny del 2019. L’argentí, que encara tenia contracte en vigor fins al 2018, veurà millorada la seva vinculació amb el conjunt blaugrana, on va arribar el 2010, procedent del Liverpool, amb Pep Guardiola a la banqueta.
Albert Soler, director d’esports professionals del Barça, va anunciar l’acord durant la presentació d’André Gomes, quart reforç de l’equip de Luis Enrique aquest estiu. Mascherano, que va estar prop de seguir els passos de Dani Alves i canviar el Camp Nou per la Juventus de Torí, suma 282 partits amb la samarreta blaugrana amb la qual ha sumat 16 títols en sis temporades.
L’argentí va robar part del protagonisme de la jornada al darrer fitxatge blaugrana. André Gomes va declarar en la seva primera compareixença davant dels mitjans com a jugador del Barça que espera “per créixer com a jugador” i no témer la competència a la seva posició: “Sé que hi ha molts jugadors al mig del camp, amb molta experiència, però tinc gairebé 23 anys, temps per fer-me home i ser més bon jugador”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477