Forapista

El Freeride World Tour tornarà a Arcalís l'onze de febrer

La prova serà la segona del calendari i tant Dani Fornell com Lorelei Torres esperen la ‘wild card’ de l’organització

El Freeride World Tour tornarà a Arcalís l'onze de febrerFWT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Swatch Freeride World Tour, el certamen més important del món d’esquí i surf de neu forapista, va fer oficial ahir el calendari de competicions, que torna a incloure Andorra. La cita, tercera consecutiva, serà de nou a Arcalís i arribarà el dissabte 11 de febrer. Aquesta vegada Vallnord no obrirà el circuit com l’any passat sinó que l’honor recaurà a Chamonix (França), el 28 de gener, sent la prova d’Arcalís la segona del calendari en unes dates, al febrer, en què la neu es troba en millors condicions (en l’última edició les precipitacions es van fer esperar).

El Freeride World Tour acaba l’any vinent el contracte signat per tres anys amb Vallnord, que compta amb el suport financer d’Andorra Turisme, i un cop finalitzat serà el moment d’asseure’s amb l’organització, encapçalada per Nicolas Hale-Woods per veure si el circuit de forapista té continuïtat al país.

En el vessant esportiu, els dos riders andorrans que van competir el gener passat, Dani Fornell, i Lorelei Torres, confien a rebre de nou la invitació per competir a Arcalís. “Hi compto, però encara no n’he parlat amb ningú”, va indicar ahir Fornell, que l’hivern vinent tornarà a centrar-se en el circuit Qualifier per recuperar la plaça a la màxima categoria del freeride mundial. “Físicament estic bé i ja he començat a entrenar fort. Encara noto algunes molèsties al genoll, però és qüestió de temps”, explicava el rider. Tor­res també disputarà el circuit Qualifier, tot i que sense seguir-lo fil per randa. “Confio a tenir la invitació per a Arcalís. L’any vinent estaré molts dies a Barcelona i tindré els caps de setmana per al freeride”, explicava.

tracking