futbol

André Gomes, ambiciós en el primer dia de blaugrana

El portuguès que arriba procedent del València serà presentat avui

André Gomes, ambiciós en el primer dia de blaugranaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’últim fitxatge del Barça, el portuguès André Gomes, es va estrenar ahir com a blaugrana amb la ja tradicional fotografia a l’escut que presideix l’entrada a les oficines del club. L’exjugador del València, que serà presentat oficialment avui, es va mostrar ambiciós en les seves primeres declaracions, en les quals també va assegurar que decantar-se pel Barça “ha estat la millor opció”.

“L’objectiu és guanyar-ho tot, estic molt content d’haver arribat a aquest club i espero poder gaudir de grans moments al Barça”, va indicar també a la televisió del club, André Gomes, quart reforç del conjunt de Luis Enrique aquest estiu després de Denis Suárez, Samuel Umtiti i Lucas Digne, que es va definir a si mateix com “un jugador treballador, sempre pendent d’ajudar els companys”.

Fitxat André Gomes, els esforços dels responsables de la direcció esportiva blaugrana es centren en la recerca d’un davanter que no serà ni Luciano Vietto ni Kevin Gameiro. Segons diversos mitjans, Sevilla i Atlètic de Madrid van tancar un acord per la cessió de l’argentí al club andalús no vinculada al traspàs del francès a l’equip matalasser.

tracking