Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Gameiro i Pogba estan pels núvols

Barça i Reial Madrid tenen complicat fitxar els principals objectius d’aquest estiu
Paul Pogba està sent un dels jugadors més cobejats de l'estiu.

Gameiro i Pogba estan pels núvols

Paul Pogba està sent un dels jugadors més cobejats de l'estiu.

Actualitzada 21/07/2016 a les 07:13
Dos francesos cobejats pels grans de la lliga espanyola, Kevin Gameiro pel Barça i Paul Pogba pel Reial Madrid, semblen ara mateix objectius complicats. El davanter del Sevilla no anirà al Camp Nou si el club blaugrana no paga els quaranta milions de la seva clàusula, deia el vicepresident del club andalús, José Maria del Nido Carrasco; al migcampista de la Juventus, mentrestant, les darreres informacions el situaven ahir al Manchester United de José Mourinho, que faria la guitza a un dels seus exequips.
“És veritat que hi ha clubs amb ofertes per Gameiro, però no el vendrem per menys de quaranta milions. Ni per 39 ni per 38,5. Volem que Kevin comandi el projecte de Jorge Sampaoli”, deia Del Nido en declaracions a Radio Sevilla. A banda del Barça, per al que aquests quaranta milions semblen a hores d’ara una xifra molt alta per un jugador cridat a ser recanvi del trident, també es parla de l’Atlètic de Madrid com un dels pretendents del jugador.
D’altra banda, el diari francès l’Équipe informava ahir que la Juventus podria haver arribat a un acord amb el Manchester United perquè Pogba canviés d’aires a canvi d’una xifra que seria el traspàs més gran de la història: 120 milions d’euros. Un cop dur per a un Reial Madrid que durant tot l’estiu ha anat al darrere del migcampista, un dels jugadors amb més projecció de l’actualitat.
Al marge dels possibles reforços, tant Barça com Reial Madrid ja han començat les respectives pretemporades. Els de Luis Enrique van viure el primer dia de treball ahir.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477