neu

Marín i Estévez entrenaran amb la selecció francesa fins el 2018

Els esportistes andorrans d'snowboard entrenaran amb la selecció francesa fins el 2018S. F: / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Martín i Maeva Estévez prepararan fins el 2018 els campionats europeus i la possibilitat de participar a la Copa del Món d’Snowboard amb la selecció francesa. Així ho haexplicat avuila Federació Andorrana d’Esquí, de la màdeMoraBanc, el principal patrocinador de l'equip d'snowboard,, en la presentació deles novetats per a la temporada vinent.

Segons el director tècnic de la Federació andorrana d’esquí, Carles Visa, el conveni signat amb la federació francesa permetrà consolidarlacol·laboració que beneficia tant al “costat andorrà com al costat francès”. Visa destaca l’estabilitat que donarà pels esportistes aquest conveni que es planteja d'acord el cicle olímpic.

Lluís Marín, de la seva banda, ha destacat aquesta col·laboració amb l’equip francès perquè “integrat en aquest equip, ens ajuda a tots” recordant que durant temps els exercicis i la preparació dels esportistes andorrans s’havien fet en solitari. Un fet que segons Marín “afecta l’ànim i la manera de treballar”, i de retruc els resultats. Elsetembrevinent, Marin es desplaçarà amb l’equip gala Argentina a fer la temporada preparatòria. Pel que fa a Maeva Estévez, que emprendrà tres setmanes d’entrenament amb l’equip francès es planteja com a objectiu participar en les semifinals dels campionats europeus i la participació a la Copa del Món.

tracking