Futbol

El Barça busca gol

Robert Fernàndez confirma que el club fitxarà un davanter el dia que Umtiti i Digne s’enfunden la samarreta blaugrana

El Barça busca gol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona fitxarà un davanter. Així de contundent es va mostrar ahir el secretari tècnic de l’entitat, Robert Fernàndez, que va descartar sortir al mercat a la recerca d’un lateral dret “per no frenar Aleix Vidal i Sergi Roberto”. Tot i que no va donar noms, el davanter que més sona per sumar-se a la plantilla que dirigeix Luis Enrique Martínez és el de Luciano Vietto, argentí que milita a l’At­lètic de Madrid.

El secretari tècnic del Barça va subratllar en la presentació del lateral francès Lucas Digne que defensarà que els dos porters, Claudio Bravo i Ter Stegen, continuïn al club, negant d’aquesta manera que un dels dos deixi l’entitat per la previsible manca de minuts de la temporada vinent. I és que algunes informacions apunten que Ter Stegen tindria garantida la titularitat després d’haver rebutjat una oferta de la Premier. Sobre Messi, Robert va comentar que no existeix “cap preocupació” sobre el seu futur. “El que desitjo és que vingui com més aviat millor i que estigui a la ciutat esportiva entrenant-se”, va assegurar.

La jornada d’ahir va ser la de les primeres paraules en blaugrana dels darrers fitxatges, els francesos Samuel Umtiti i Lucas Digne. “És un somni fet realitat, un dia fantàstic. Estic encantat de formar part del club més gran del món”, va assenyalar el central, que hi va afegir que “treballaré al màxim per guanyar-me la confiança dels tècnics. Estic molt agraït per la gran oportunitat que m’han donat”. Digne, de la seva banda, que arriba provinent de la Roma, on ha jugat cedit pel PSG, va destacar el fet d’arribar “al lloc perfecte per progressar”. En aquest sentit, el jove francès va indicar que “busco estabilitat i un gran projecte i el Barça m’ho proposa. Sóc jove, vull desenvolupar-me i treballar dur per explotar totes les meves capacitats. És una motivació poder entrenar amb els dos jugadors més importants del món”. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va agrair a Digne que hagi acceptat l’oferta.

A LA CAIXA

25 millons per fitxar

El director d’esports professionals del Barça, Albert Soler, va informar ahir que el club compta a hores d’ara amb uns 25 milions d’euros per fitxar, al marge dels diners que puguin entrar en caixa provinents de vendes. Soler va recordar que el mercat d’estiu es tanca el 30 d’agost i que per tant el Barça encara té prou temps per concretar una incorporació. El cert és que difícilment el club podrà ingressar gaires diners de traspassos, si no vénen de la venda d’un dels porters, fet que va descartar Robert.

tracking