Bàsquet

Shawn Jones firma pel Hapoel de Jerusalem

El club havia exercit el dret de tanteig en el cas d’una oferta de l’ACB

Shawn Jones s'acomiada de l'afició andorrana
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Shawn Jones jugarà al Hapoel de Jerusalem la propera temporada. El conjunt israelià va anunciar ahir el fitxatge de l’aler-pivot que havia finalitzat el contracte amb el MoraBanc, però sobre el qual el club havia exercit el dret de tanteig.

Jones tanca una etapa d'un any a Andorra en la qual ha participat en els 34 partits de temporada regular, en què ha aportat 8,7 punts i 3,4 rebots en els 15 minuts disputats de mitjana, i es converteix en la quarta baixa confirmada de l’equip de Joan Peñarroya, després de Beto, Vodjan Stojanovski i Víctor Sada. El nord-americà s’incorpora a l’actual subcampió de la lliga d’Israel, campió el 2015, que aquesta temporada jugarà l’Eurocup en un nou projecte que dirigirà l’italià Simone Pianigiani.

Per altra banda, el club va publicar ahir una entrevista amb una de les noves incorporacions, Beka Burjanadze, en la qual el georgià es presenta als aficionats com “un jugador amb cor, grapa i caràcter”. L’ex del Corunya explica que tenia diverses ofertes però va decantar-se per Andorra.

Shawn Jones firma pel Hapoel de Jerusalem

tracking