Tennis

Murray supera Raonic en tres sets i s'endú el seu segon Wimbledon

Murray supera Raonic en tres sets i s'endú el seu segon Wimbledon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tennista britànic Andy Murray va aconseguir ahir el seu segon títol de Wimbledon, un dels quatre Grand Slam, en superar el canadenc Milos Raonic en tres sets. El favorit, per al públic i els experts, a l’All England Club de la capital britànica va signar un 6-4, 7-6 (3) i 7-6 (2) en un partit que va tenir controlat i que va saber decidir en els moments clau davant un rival amb menys experiència i que lluitava per ser el primer canadenc a endur-se un Grand Slam.

Tot i que sempre juga emparat pel seu potent servei i que ahir va aconseguir la sacada rècord d’aquesta edició –236,5 quilòmetres per hora–, Raonic va estar menys efectiu i va ser incapaç de trencar ni un sol cop el servei a Murray. El matx només va tenir un break, el que va cedir Raonic en el setè joc del primer set. I en els tie-break que van decidir el segon i tercer parcials Mur­ray va exhibir la mateixa solidesa que va demostrar durant tot el partit. Amb 39 cops guanyadors i només 12 errades no forçades, mentre que Raonic va estar per sota, arriscant a les pujades a la xarxa conscient que en el joc des del fons de la pista no podia aguantar Murray.

L’escocès, que ja ha guanyat 38 títols a la seva carrera de jugador professional, afegeix aquest Wimbledon al que va aconseguir l’any 2013 i a l’Open dels Estats Units del 2012, i s’endú un xec per valor d’uns 2,3 milions d’euros

tracking