Curses de muntanya

Ferran Teixidó acaba novè la vertical de Val-d'Isère

L’andorrà es manté al capdavant de la classificació general de les Skyrunner World Series després de tres proves

Ferran Teixidó acaba novè la vertical de Val-d'Isère

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Teixidó va finalitzar ahir en la novena posició el quilòmetre vertical Face de Bellevarde, celebrat a Val-d’Isère, i continua al capdavant de la classificació general de les Skyrunner World Series després de tres curses disputades. L’andorrà va completar la cursa amb un temps de 34’01”86, a 2’26”98 del vencedor.

“No estic gaire satisfet, no he tingut un dels meus millors dies en cursa a diferència de l’última prova, on en resultat, un setè, em va deixar satisfet”, comentava Teixidó després d’una cursa molt ràpida on es va superar el rècord de la prova. De totes formes, el líder de la classificació treia la part positiva del seu pas per França. “Estis bucant la regularitat i més o menys ho estic aconseguint en aquestes tres proves que he disputat”.

Teixidó va estrenar la temporada pujant al tercer graó del podi a la Transvulcània i en la segona prova del calendari, a Santa Caterina, va obtenir la setena posició.

La propera cita de la temporada de la Copa del Món en cursa vertical serà el 15 de juliol a la localitat italiana de Canazei. Sis dies en els quals Ferran Teixidó no tornarà a Andorra per evitar el desgast que suposen viatges i s’entrenarà sobre el terreny per preparar la quarta prova de la temporada.

La cursa d’ahir a Val-d’Isère se la va endur el francès Xavie Gachet, amb un temps de 33’34”88, seguit molt de prop per Adrien Perret (a 6”33), mentre que la tercera posició va ser per al suís Remi Bonnet. En categoria femenina la vencedora va ser Christel Dewalle, amb 38”11, seguida d’Axelle Mollaret (40’33”) i Emmie Collinge (41’33”).

tracking