Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Del Bosque confirma el final del cicle

Del Bosque diu adéu a la banqueta d'Espanya.

Del Bosque confirma el final del cicle

Del Bosque diu adéu a la banqueta d'Espanya.

Actualitzada 02/07/2016 a les 07:09
Era de sobres conegut però només faltava la confirmació. I va arribar la matinada de dijous. Vicente del Bosque deixa la selecció. El fins ara tècnic del combinat espanyol va anunciar que deixa el càrrec després de vuit anys i dos títols, el Mundial del 2010 i l’Eurocopa del 2012. L’etapa al capdavant d’Espanya serà, a més, l’última a la carrera professional del tècnic, que als 65 anys deixa les banquetes.
L’adéu de Vicente del Bosque suposa el final del cicle triomfal de la selecció espanyola, que va començar el 2008 amb Luis Aragonés al capdavant. Abans de la marxa del seleccionador altres noms com Carles Puyol o Xavi Hernández ja van posar fi a la seva etapa internacional. També podria fer-ho els propers dies el capità, Iker Casillas, sorprenentment criticat per Del Bosque després de perdre la titularitat a França davant David de Gea. "Amb els companys ha estat bé, correcte, però amb el cos tècnic ha estat així, així”, declarava Del Bosque a la cadena SER tot i afirmar també que “Casillas no m’ha decebut. Li tinc molta estima i un bon record des que el vaig conèixer als nou anys”, en un altre indici del final d’una etapa a Espanya.

GAL·LES VENÇ BÈLGICA I JUGARÀ CONTRA PORTUGAL LES SEMIFINALS
La Gal·les de Bale serà la rival de la Portugal de Cristiano Ronaldo en una de les semifinals de l’Eurocopa després de vèncer amb remuntada contra Bèlgica (3-1). Nainggolan va avançar els belgues abans del quart d’hora, però el capità Ashley Williams empatava als 31 minuts. A la represa, tot i el domini belga, dos bons gols de Robson-Kanu (55’) i Vokes (86’) sentenciaven.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477