Futbol

S'esgoten els terminis per a una candidatura a l'FC Andorra

S'esgoten els terminis per a una candidatura a l'FC AndorraXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si l’FC Andorra s’aixeca aquest matí amb una candidatura per a les eleccions del dimecres vinent, haurà estat salvada per la campana. Al tancament de l’edició d’ahir se succeïen moviments contrarellotge d’un grup de socis que ha treballat els darrers dies per estructurar una llista després que es convoquessin eleccions i el president de l’actual gestora, Lluís España, anunciés que no es presentava.

Calen sis noms i ahir pels volts de la mitjanit només quatre persones estaven disposades a fer el pas. S’intentava convèncer els dos restants, que en principi havien donat el vistiplau però que no avançaven cap a la confirmació definitiva. Perquè la complicada situació del club afegeix molts entrebancs a qualsevol decisió. Una gestió de la junta anterior que està judicialitzada després de deixar un forat econòmic per determinar i unes responsabilitats que encara ha de resoldre la Batllia, i un dèficit generat en els darrers temps superior als cent mil euros que representa un llast recent. El grup que intenta agafar el club –el jugador Xavi Gil n’ha estat un dels impulsors– fins i tot va mantenir ahir una reunió amb els jugadors, als quals es va exposar la situació d’emergència del club i en certa manera se’ls va demanar parer. La majoria segueixen compromesos amb un projecte esportiu que la darrera temporada ha estat d’èxit a primera catalana però que encara no té garanties de continuïtat.

Si aquest matí l’FC Andorra no s’aixeca amb candidatura el futur s’enfosqueix. España, que ha posat diners de la seva butxaca, va dir que no deixaria que passés, però fa la sensació que el club quedaria de nou a tocar del precipici. De la desaparició.

tracking