Bàsquet

A les semifinals amb ple de victòries

Andorra supera Moldàvia i lluitarà per una plaça a la final contra San Marino

A les semifinals amb ple de victòriesFiba Europe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra va certificar ahir la classificació per a les semifinals de l’Europeu de Moldàvia en la primera posició del seu grup amb una treballada victòria (80-72) contra el conjunt amfitrió, que va plantar més cara del previst.

En un duel que va entrar igualat fins al darrer quart, els jugadors de David Eudal van imposar la seva superioritat física contra un conjunt més veterà i no van pagar l’ambient advers d’un pavelló entregat al conjunt local. La intensitat defensiva i l’agressivitat a la línia de passada van permetre a Andorra recuperar tres pilotes claus que van finalitzar amb cistella i van suposar el punt final de la resistència del combinat d’Armènia.

De nou, la selecció andorrana va imposar el seu joc coral en atac, amb cinc jugadors per sobre dels 10 punts: Albert Farfán (17), Guille Colom (16), Oriol Fernández (14), Felipe Gonçalves i Cinto Gabriel (11). San Marino serà demà el rival d’Andorra a les semifinals, després de caure ahir contra Irlanda (79-55). “Aquesta és la clau del nostre equip, i no només en els punts que és el que més destaca. Tothom aporta de la seva part en el rebot, en la defensa i també en tot allò que no surt reflectit a les estadístiques”, afirmava el seleccionador andorrà.

Per la seva banda, a l’Europeu femení que se celebra Gibraltar el combinat andorrà, que dirigeix Milo Nunes, jugarà avui els quarts de final contra Irlanda, després que Malta aconseguís ahir la primera plaça del grup i l’accés directe a semifinals.

tracking