Reportatge

Suant per a Rio

Amb la granota de treball posada i molta feina física. Així transcorrerà fins la setmana vinent la vida de la selecció espanyola femenina d’handbol al Principat

Suant per a RioANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la granota de treball posada i molta feina física. Així transcorrerà fins la setmana vinent la vida de la selecció espanyola femenina d’handbol al Principat. El grup que dirigeix Jorge Dueñas, que com el 2012 repeteix estada andor­rana, vol revalidar l’èxit de fa quatre anys a Londres, on va ser bronze. El Pas i Encamp posen les seves instal·lacions a disposició d’un combinat al qual aquest cop no acompanyen els nois, que no s’han classificat per a la cita olímpica.

“Hi ha molta igualtat en l’handbol femení, és important arribar amb una bona condició física i que ens acompanyi una mica la sort”, deia el seleccionador de las guerreras –així se les coneix–, que ahir suaven entre cursa i canvis de ritme a Prada de Moles. “S’ha de ser ambiciosos sempre. El més important és passar la primera fase, que passen quatre de sis, i després a quarts hi ha molts factors que poden fer que passis o no”, afegia el tècnic sobre les expectatives de les també sotscampiones d’Europa.

Llorejades però massa invisibles, a les quals els arriba el focus en cites així. “L’handbol no té la repercussió d’altres esports i en el cas femení encara més. Per a nosaltres és molt important estar als Jocs i que la gent ens segueixi”, reflexionava Dueñas.

tracking