Futbol femení

José Antonio Martín i Jonathan Gálvez dirigiran junts l'Enfaf i la selecció

El tàndem format per José Antonio Martín i Jonathan Gálvez prendrà les regnes del futbol femení andorrà

José Antonio Martín i Jonathan Gálvez dirigiran junts l'Enfaf i la selecció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tàndem format per José Antonio Martín i Jonathan Gálvez prendrà les regnes del futbol femení andorrà. La federació va anunciar ahir, en un acte que va comptar amb la presència del directiu Julio Ferrero, que la parella es farà càrrec del sènior de l’Enfaf i la selecció en el lloc de Joan Carles Ruiz, que recentment va posar el punt final a una etapa de sis anys al capdavant del futbol femení andorrà.

Martín, fins ara preparador físic, i Gálvez, com a entrenador de porteres, ja estaven vinculats a l’estructura femenina de la FAF durant les darreres temporades. “Volem continuar amb la feina que ha fet en Joan Carles Ruiz durant els últims anys”, indicava ahir Martín, que es marcava com a objectiu “ajudar el màxim possible en el desenvolupament del futbol femení i ser el màxim possible de competitius”.

L’Enfaf tindrà la propera temporada la baixa de la golejadora Tere Morató, nova jugadora del Barça, i la més que possible de Maria Ruzafa, fet que ha obligat els nous responsables a sondejar la possibilitat de repescar alguna antiga jugadora. La selecció, per la seva banda, disputarà el novembre vinent un doble amistós a Malta.

tracking