TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

bàsquet

Stojanovski també deixa el MoraBanc Andorra

La sortida de l'aler macedoni se suma a la de Betinho, que s'ha sabu aquest matí

Stojanovski també anuncia qie se'n va del MoraBanc AndorraBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha rescindit el contracte que tenia, per una temporada més, amb el jugador macedoni Vojdan Stojanovski, segons ha anuciat el club aquesta tarda. L'equipha executat la clàusula que li permetia trencar el contracte unilateralment abans de les 12 de la nit del 30 de juny.“El seu segon any de contracte ens condiciona molt econòmicament” manifesta el general manager del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, que hi ha agegitque es tracta "d'unelement que afecta en excés la confecció de la resta de la plantilla”.

El BCA agraeix laque ha qualificat"d'impecableprofessionalitat"de l'aler macedonien la temporada i mitja que ha estat al club. La seva sortida se suma a la del tambéalerJoao Correia Betinho,. El club ha anunciat aquest matí que el portuguèsdeixa el paísdesprés de dues temporades.El contracte entreel jugadorde Cap Verd i el MoraBanc Andorra tenia una clàusula que permetiales dues parts aconseguir la rescissió a canvi del pagament d’una quantitat econòmica. Beto ha executat la clàusula abans del 30 de juny, que era la data límit. La seva propera destinació serà el Trento italià, que poc després que es fes oficial la marxa d'Andorra anunciava el seu fitxatge.El jugadorha fet dues temporades sòlides amb l'Andorra i ha deixaten la darrera una mitjana de 10,9 de valoració, amb 8,9 punts anotatsi 27 minutsjugats.

Betinho havolgut adreçar unes paraulesal'aficióandorranaassegurantque ha estat"molt a gust en les dues temporades" aquí i que s'ha sentit molt ben tractat. "La meva carrera professional em porta ara a acceptar un nou repte. Aquest ha estat sempre el meu motor i això és el que em va portar a venir a Andorra fa un parell d’anys: seguir millorant i tenir noves experiències", ha exposat. Alhora que, assenyala, "els nostres camins es separen però sempre portaré Andorra al meu cor".

Betinho deixa el MoraBanc Andorra

tracking