Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
handbol

La selecció espanyola femenina d'handbol prepara els Jocs a Encamp

L'equip fa una estada al país abans de marxar cap a Río de Janeiro per competir als Jocs olímpics
Un moment de l'entrenament de la selecció espanyola femenina d'handbol a la Prada de Moles

Estada de la selecció espanyola femenina d'handbol a Encamp

Un moment de l'entrenament de la selecció espanyola femenina d'handbol a la Prada de Moles.

M. F. / ANA
Actualitzada 29/06/2016 a les 17:33
La selecció espanyola femenina d'handbol es troba a Encamp preparant-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, de la mateixa manera que ho van fer fa quatre anys. El seleccionador, Jorge Dueñas, posa en relleu que a banda de l'altura que ofereix el país, dos elements importants pels quals es troben aquí són les "bones instal·lacions" i la relació amb la federació andorrana.

Fa quatre anys van venir a preparar la cita olímpica juntament amb l'equip masculí, que aquest any no serà als Jocs i tot i que l"ambició" és màxima el tècnic recorda que hi ha "molta igualtat", i que els equips sortiran ara "més motivats" per batre-les, donada la trajectòria en els darrers anys. Per això creu que és fonamental arribar en unes bones condicions a Rio i, també, "tenir sort" i poder superar la primera fase i la complicació que pugui suposar els quarts.

Pel que fa a l'equip que va competir el 2012 i l'actual, Dueñas recorda que a Londres eren jugadores amb "molta experiència" internacional i al combinat d'ara n'hi ha que tenen experiència però també de joves que donen "un aire diferent a l'equip". També volen aprofitar l'aparador que suposa els Jocs per donar visibilitat a un esport que en gaudeix de poca i més en categoria femenina.

Aquest dimecres al matí han entrenat a la Prada de Moles i completaran la preparació al Pas de la Casa, fins el 7 de juliol.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477