Futbol

El Don Denis vol tornar a passar ronda de Champions

El tècnic, Richard Imbernón, espera poder viatjar amb possibilitats a Armènia i confirma que Capdevila serà a l’onze

El Don Denis vol tornar a passar ronda de ChampionsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Don Denis Santa Coloma afronta avui (20 h) a l’estadi Comunal el partit d’anada de la primera ronda de la Lliga de Campions, contra l’Alashkert d’Armènia, amb el record de l’eliminatòria d’ara fa dos estius contra el Banants més que present. Tot i això, el tècnic colomenc, Richard Imbernón, espera una eliminatòria amb molt poc a veure.

“Ens trobarem un rival amb un sistema molt marcat, un 3-5-2, que buscarà controlar el centre del camp des de la superioritat numèrica i buscarà també crear perill amb pilotes llargues als seus homes de referència en punta. Ens obligarà molt defensivament”, comentava ahir Imbernón. El tècnic confia a poder contrarestar els punts forts del conjunt armeni, i considera que l’equip arriba “molt mentalitzat” al duel després de caure en els dos dar­rers amistosos de preparació. Imbernón considera també que disputar el partit de tornada a Armènia pot ser un factor clau per donar la sorpresa com el 2014 gràcies al valor doble dels gols a camp contrari. Imbernón va confirmar que Joan Capdevila serà avui a l’onze inicial, no com a lateral, sinó a l’eix de la defensa. “Les seves aportacions tàctiques poden ser més importants que no pas les físiques”, afirmava el tècnic, que també espera poder treure el màxim partit de la sortida del pilota del de Tàrrega. També serà a l’onze Víctor Armero, que podria sortir en punta d’atac. Imbernón no podrà comptar, en canvi, amb Gabi Riera, Iván Parra i Joel Martínez.

Per la seva banda, Abraham Khashmanyan, el tècnic del campió armeni, va voler desprendre’s del cartell de favorit i obviar el precedent del Banants. “D’allò en fa dos anys i nosaltres som un altre equip i no hi hem pensat en cap moment”, declarava.

El Don Denis vol tornar a passar ronda de Champions

tracking