Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Portugal s'encomana a Cristiano per arribar als quarts de final

Croàcia vol seguir la seva bona línia després de derrotar Espanya
Cristiano Ronaldo vol celebrar avui la classificació de Portugal per als quarts de final.

Portugal s'encomana a Cristiano per arribar als quarts de final

Cristiano Ronaldo vol celebrar avui la classificació de Portugal per als quarts de final.

Actualitzada 25/06/2016 a les 07:27
Croàcia i Portugal viuran (21 h) l’enfrontament més destacat de la primera jornada dels vuitens de final. El combinat croat, exultant després de derrotar Espanya, se la juga davant una selecció portuguesa que es posa en mans del seu crac, Cristiano Ronaldo, per obtenir el bitllet per als quarts. Croàcia, amb Luka Modric encara dubtós, es presenta a priori com a favorita, tot i que la classificació de Portugal amb tres empats el fa molt perillós perquè encara està a temps de millorar. “No tots els equips poden guanyar Espanya, per això els hi tenim respecte, no ens despistarem i tractarem de guanyar-los”, va afirmar Ronaldo, autor de dos gols claus contra Hongria. El seleccionador Fernando Santos té els dubtes d’André Gomes i Raphael Guerreiro, en un partit en què Nani es convertirà en centenari si juga. Per al croat Ivan Rakitic el secret per guanyar Portugal passa per “repetir el joc del partit contra Espanya. Hem d’oferir el màxim, entrar al partit amb una motivació del cent per cent i morir per cada pilota”. Portugal sempre ha guanyat Croàcia en els partits previs (3) sense encaixar cap gol.
Abans del duel entre croats i portuguesos, els vuitens de final s’obriran amb l’enfrontament a Saint-Etienne entre Suïssa i Polònia, segones als seus respectius grups i que debuten en aquesta ronda. A les 18 h, Gal·les i Irlanda del Nord garanteixen un representant britànic en els quarts. Les dues seleccions arriben amb els deures fets i les màximes aspiracions. L’estrella gal·lesa, Gareth Bale, apuntava ahir que “aquí es ve a guanyar el torneig, no a jugar tres partits i marxar a casa. L’objectiu final és guanyar, però cada partit és tan important com l’últim”. Gal·les, primer de grup, arriba al duel amb favoritisme davant el bloc dels irlandesos.

DEL BOSQUE DEFENSA QUE LA SITUACIÓ D'ESPANYA "ÉS IDEAL"
El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, assegura que la situació d’Espanya, que dilluns s’enfrontarà a Itàlia en els vuitens després de perdre contra Croàcia, “és ideal. Estem on volíem, intentant progressar en el campionat. Que no és el camí ideal? Doncs no ho sabem. No crec que ningú sigui capaç de dir si Portugal és més difícil o més fàcil que Itàlia. Seríem babaus si ens entra la depressió”. Sobre la selecció transalpina, Del Bosque va comentar a Efe que “és un equip una mica especial. No juga a mig camp, juga en una àrea o en l’altra, però a les dues juga bé”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477