Futbol

Joan Laporta, acusació particular en el 'cas Neymar'

L’expresident i nou socis intenten aturar l’acord entre club i fiscalia

Joan Laporta, acusació particular en el 'cas Neymar'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del Barça Joan Laporta va anunciar ahir que el dimarts passat va presentar als jutjats un escrit per personar-se com a acusació particular amb l’objectiu d’aturar el pacte al qual han arribat el club i la fiscalia en el cas Neymar en què l’entitat blaugrana assumia totes les irregularitats de l’operació de fitxatge del brasiler l’estiu del 2013 a canvi d’una multa de 5,5 milions d’euros.

Laporta i nou socis més, tots ells membres de l’última junta directiva durant el mandat del propi Laporta, van presentar un escrit segon el qual es vulneren diversos articles del Codi Penal i es fa una lectura incorrecta d’altres. Segons les informacions fetes públiques ahir en diversos mitjans catalans, l’expresident es considera “perjudicat” per la gestió de l’actual president, Josep Maria Bartomeu i el seu antecessor en el càrrec, Sandro Rosell, que amb l’acord subscrit recentment amb la fiscalia quedarien exonerats de qualsevol responsabilitat en el cas.

El club va anunciar a principi de mes que portarà el cas Neymar davant d’una assemblea extraordinària l’acord de conformitat amb Hisenda i la fiscalia.

tracking