Futbol

El Don Denis espera arribar amb opcions a la tornada a Armènia

Richard Imbernón destaca la particularitat del sistema de l’Alashkert però es mantindrà fidel a l’esquema habitual

El Don Denis espera arribar amb opcions a la tornada a ArmèniaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Don Denis Santa Coloma ultima la preparació de cara al seu retorn a la Lliga de Campions el proper dimarts contra l’Alashkert d’Armènia a l’Estadi Comunal. El tècnic de tricampió de la Lliga Grup Becier, Richard Imbernón, i els seus jugadors coincideixen que la clau de l’eliminatòria serà arribar amb opcions al partit de tornada i així aspirar a donar la gran sorpresa com ara fa dues temporades contra el Banants.

“Han passat cinc setmanes des que va acabar la lliga i l’espera s’ha fet molt llarga”, coneixia ahir el tècnic colomenc. Imbernón ha tingut temps d’estudiar el rival, un equip que juga amb un 3-5-2 bastant inamovible i al que espera trobar les debilitats amb els homes de banda, un dels trets definitoris del joc del Don Denis. “El nostre estil és innegociable i esperem poder-los fer mal per arribar amb opcions a la tornada. Ells juguen amb un centre del camp molt poblat i intentar igualar el número d’homes en aquesta zona seria un error”, assegurava el tècnic. Sobre les dues incorporacions recents de l’equip, Joan Capdevila i Víctor Armero, Imbernón en va destacar la seva adaptació ràpida al grup, però també les diferències. “En Joan ens aportarà veterania i tranquil·litat. En Víctor és jove, està molt bé físicament i té el punt de motivació de qui afronta una experiència nova. Tots dos, a la seva manera ens aporten molt dins del col·lectiu”.

En el mateix sentit també es va pronunciar un veterà com Eloy Casals, autor de l’històric gol de la classificació, també a Armènia, ara fa dos estius. “S’han integrat molt ràpidament” destacava el porter. Per a Casals la clau serà arribar amb opcions al partit de tornada a Armènia i per això caldrà minimitzar els errors el proper dimarts. “Estem molt il·lusionats i tenim moltes ganes de tornar a jugar la Champions. Esperem fer un bon partit per deixar l’eliminatòria oberta i arribar ben vius a la tornada”. Sobre l’Alashkert, campió d’Armènia per primera vegada a la seva història aquesta temporada, Casals va parlar d’un “equip perillós, físic i amb un ritme de pilota molt alt que a més ha incorporat nous jugadors que segurament els faran pujar de nivell”.

tracking