Bàsquet

El Madrid sentencia el títol a la primera oportunitat

El conjunt blanc suma la segona lliga consecutiva contra un Barça millorat però de nou impotent per frenar l’atac blanc

El Reial Madrid va aconseguir ahir el títol de campió de la lliga ACB per segona temporada consecutiva després de tornar a der­rotar el Barça (91-84) en el quart partit de la final.

El conjunt de Xavi Pascual va mostrar una imatge millorada respecte als dos partits anteriors de la sèrie, però un cop més es va mostrar impotent a l’hora de frenar ofensivament un conjunt blanc que en els quatre partits de la final va anotar 90 o més punts. A diferència dels dos duels anteriors, però, el conjunt de Xavi Pascual es va mostrar més encertat de cara a l’anella rival i va arribar a situar-se onze punts per sobre (19-30) a l’inici del segon període. Els blancs, però, van anar trobat-se més còmodes a mesura que avançaven els minuts obtenint solucions a la zona plantejada pel tècnic blaugrana. Dos triples Sergio Rodríguez en el darrer període en una nit discreta dels blancs des del 6,75 (5/19) i les segones i terceres opcions en atac van sentenciar el Barça.

Dos anys sense títols importants apunten canvis a la secció blaugrana que poden començar per la banqueta.