Ciclisme

La Volta als Ports supera les 1.000 inscripcions

La Volta als Ports supera les 1.000 inscripcions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 39a edició de la Volta als Ports obrirà el proper 3 de juliol una temporada estival del 2016 marcada pel ciclisme amb l’arribada del Tour de França al Principat com a moment àlgid. Per aquest motiu la prova modifica enguany el seu recorregut perquè els 1.015 inscrits fins a dia d’avui gaudeixin de les mateixes carreteres per les quals transcor­rerà la ronda francesa només set dies més tard.

“Es tracta d’un al·licient molt important que no podíem deixar escapar”, explicava ahir durant l’acte de presentació de la prova el director de la cursa, Gerard Riart. La Volta als Ports ha substituït, en els recorreguts de 109 i 80 quilòmetres, el coll d’Ordino per la collada de Beixalís.

Enric Torres, director de producte i nous projectes d’Andor­ra Turisme, que va voler destacar el pes de la prova dins “l’estratègia de desestacionalització”. La cursa espera poder assolir els 1.300 participants i tancar inscripcions, el que representaria un creixement de 200 corredors respecte a la passada edició. “Busquem aquest creixement sostenible per oferir la millor experiència als participants”, explicava Riart. La Volta als Ports comptarà amb ciclistes de fins a catorze nacionalitats.

tracking