Bàsquet

Shermadini renova per una temporada

El club s'assegura d'aquesta manera la continuïtat d'una de les peces clau del passat curs

Shermadini, en un partit anterior al Poliesportiu d'AndorraMartín Imatge / BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Giorgi Shermadini es queda al MoraBanc Andorra. El gegant georgià de 2,16 metres d'alçada ha signat la renovació per una temporada més.

La continuacióde Shermadini s’havia fixat per la part de la direcció esportiva com un element clau en la construcció del nou projecte de Joan Peñarroya. “Per nosaltres és una gran notícia perquè Shermadini va estar entre els millors jugadors de la Lliga Endesa la temporada passada i lligar la seva continuïtat tant d’hora ens dóna tranquil·litat per afrontar els següents moviments que hem de fer”, afirma el director esportiude l'entitat tricolor, Francesc Solana.

“El jugador està content al club i al país i nosaltres estem molt contents amb el seu rendiment.Que vulgui seguir creixent amb nosaltres és una gran notícia”, afirmaSolana.

Shermadini, que té 27 anys, ha estat un dels millors jugadors de la darrera lliga regular a l’ACB acabant amb 16,9 punts de valoració per partit gràcies als 13.11 punts anotats amb 6 rebots,un 80% d’encert en els tirs lliuresiun 62% en els llançaments de dos punts.

Shermadini ha guanyat dues vegadesl’Eurolliga i diversos títols nacionals des que va començar la seva carrera professional el 2005, però en el seu periple ha canviat força d’equip. En aquest ordre, ha passat pelMaccabi Tbilisi, Panathinaikos, Union Olimpija Ljubljana, Bennet Cantù , Maccabi Tel Aviv, Olympiacos, CAI Zaragoza, Olympiacos, CAI Zaragoza, Acqua Vitasnella Cantù i aviat farà un any MoraBanc Andorra on va completar una temporada sencera, un fet que no ha estat habitual fins ara i que ampliarà en un dels períodes més estables de la seva trajectòria.

Amb la renovació del pivot georgià, el MoraBanc Andorra compta amb sisjugadors amb contracte per la temporada següent:Shermadini, Andrew Albicy,Guille Colom, David Navarro, Betinho Gomesi Vojdan Stojanovski.

tracking