BTT

Àlex Bellera i Carles Turné, 'finishers' de la Transpyr

Àlex Bellera i Carles Turné van completar aquest dissabte passat la Transpyr Coast to Coast, la prova que uneix les localitats de Roses i Hondarribia, en un total de set etapes. Els dos representants del Team Turné van aconseguir proclamar-se finishers d’una de les proves més reconegudes del calendari internacional amb un temps total de 28 hores 28’36”, en els trams cronometrats, i més de 54 hores totals sobre la bicicleta per arribar a la meta final guipuscoana, que van assolir més del 80% dels 400 corredors que van prendre la sortida. Bellera i Turné van finalitzar en la novena posició de la classificació Parelles Màster i a la 36a de l’Scratch.

També dissabte, Ivàn Vila va participar a la Quebrantahuesos Gran Fondo, una de les marxes cicloturistes amb més tradició, marcada enguany per les dures condicions meteorològiques. El representant del Team Turné va necessitar un total de 6 hores i 54 minuts per cobrir els 200 quilòmetres del recorregut amb arribada i sortida a la localitat aragonesa de Sabiñánigo.

La representació del Team Turné el cap de setmana la van completar Kilian i Joan Elsen, que van participar a l’última prova de l’Open BCN/Kids. El jove corredor va finalitzar 12è en la categoria aleví mentre que Joan Elsen va ser 9è en la categoria veterà 50.