Futbol de set

Èxit de l'Andorra Senior Cup, amb victòria dels favorits

Èxit de l'Andorra Senior Cup, amb victòria dels favoritsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició de l’Andorra Senior Cup, torneig de futbol de set per a jugadors veterans, es va tancar ahir a l’Estadi Nacional amb èxit organitzatiu, destacat pels equips, i la victòria del gran favorit, l’equip Ezar. El campió, format per exfutbolistes de primera divisió com Gurpegi, Orbaiz, Aranzubia, Arpón o Roberto Fresnedoso, va patir més en la semifinal contra el Monkey Team portuguès (4 a 3, amb hat-trick de Santi Ezquer­ro per a l’Ezar) que a la final davant el Mandarina, de Peníscola (3 a 2, amb un gran gol de vaselina d’Òscar Arpón com a més destacable). Els castellonencs s’havien desfet en semifinals del Lloreda, amb un gol solitari (1-0).

Santi Ezquerro, impulsor de l’equip Ezar, es mostrava satisfet pel triomf i especialment perquè “ens hem retrobat amb companys que feia temps que no ens vèiem i hem tornat a gaudir amb el que més ens agrada. A més tornem a venir a Andorra i vull agrair a l’organització que s’encar­rega que ho passem fenomenal aquests dies i puguem gaudir amb la família”.

Talín Puyaltó, l’alma mater del torneig, destacava que “els equips han acabat contents i amb ganes de repetir. Fem un balanç molt positiu. El resultat és el que menys importa. Aquest torneig és un final de temporada perquè els equips gaudeixin amb les famílies”. Qüestionat sobre un possible creixement del torneig, ara amb 30 equips, l’organitzador no ho va descartar “si es pot mantenir la qualitat de servei que donem”.

tracking