Curses de muntanya

Agustí Roc supera Ferran Teixidó en la retallada Casamanya Extrem

El corredor català li va treure prop de mig minut a l’andorrà en el recorregut alternatiu marcat per l’organització
Els corredors catalans van triomfar ahir en la Casamanya Extrem Vertical Race, Trofeu Crèdit Andorrà, prova puntuable per a les Sky Runner National Series d’Espanya, Andorra i Portugal i per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya. Agustí Roc i Laura Orgué van ser els més ràpids en una cursa que va desenvolupar-se pel recorregut alternatiu sense l’arribada al Casamanya i amb finalització al Bony de les Neres (914 metres de desnivell). La pluja va respectar la prova, que va tenir en Agustí Roc el guanyador. El corredor català va treure 27’’80 al segon classificat i primer andorrà, Ferran

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477