TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Tres 'dunkers' professionals competiran en el concurs d'esmaixades del 3x3

Tres 'dunkers' professionals competiran en el concurs d'esmaixades del 3x3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres esmaixadors professionals prendran part en el concurs que dissabte de la setmana vinent complementarà un dels tornejos classificatoris del Campionat d’Europa de 3x3 masculí, que es disputarà a Escaldes. Si l’escenari dels partits entre els diferents equips –divuit– serà la plaça Coprínceps, l’espectacle de les esmaixades serà sota cobert, al vestíbul del centre comercial Illa Carlemany. El polonès Arek Przybylski, l’italià Marco Fravretto, àlies Mr. Jump, i el letó Renars Bulduris seran els principals candidats a endur-se un premi sucós, de 1.250 euros, que aporta Caldea, patrocinador de l’esdeveniment juntament amb Illa Carlemany. En principi hi haurà més adversaris –vindrien d’Espanya i França– sense el rang de dunker professional, que formen part d’una agència i són habituals dels concursos dels circuits oficials.

El president de la Federació de Bàsquet, Manel Fernàndez, destacava la singularitat d’encabir una competició com el concurs d’esmaixades en un centre comercial i explicava que el certamen “és important dins de l’esdeveniment, amb la qual cosa ens posen el llistó alt i ho hem de fer molt bé”. La competició, que es disputarà a partir de les vuit del vespre, es retransmetrà en streaming pel canal de YouTube de FIBA, com també tots els partits del torneig.

Illa Carlemany també acollirà des de dilluns vinent una exposició amb 25 objectes del Museu de la Federació Internacional (FIBA) que es traslladaran al Principat, entre els quals una reproducció de la considerada primera cistella de la història o una samarreta de l’exjugador de l’NBA Shaquille O’Neal.

tracking