Futbol

Espanya busca el bitllet per a vuitens

Una victòria davant la necessitada Turquia atorgaria l’accés als de Del Bosque

Espanya busca el bitllet per a vuitens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espa­nyola, vigent campiona d’Europa, busca avui a Niça (21 hores, Telecinco) la classificació directa per als vuitens de final de l’Eurocopa de França. Davant, els homes de Vicente del Bosque tindran una Turquia molt necessitada i amb urgències després de la derrota en el primer partit contra Croàcia (1-0). Els espanyols, en canvi, van oferir bon joc i només la manca d’encert ofensiu va impedir-los derrotar Txèquia amb més solvència. Amb tot, Del Bosque no vol confiança. “Tot són elogis i hem d’anar amb cura perquè no ens confonguin”, va assenyalar ahir en la roda de premsa prèvia. “Crec que hem de desconfiar del contrari. Sempre hem de pensar en el pitjor i tant de bo poguéssim portar la iniciativa però Turquia és una gran selecció i hem de tenir cura i sobretot que no ens confongui el primer partit”, va insistir.

Del Bosque no vol que l’eufòria que va generar el gol de Piqué passi factura als seus jugadors. “Si em mires la cara no crec que hi vegis un excés d’eufòria per part meva i intentaré traslladar-la a l’equip. Cada partit és diferent”.

La bona resposta dels seus jugadors en l’estrena farà que el seleccionador espanyol no faci canvis en l’onze inicial i només Cesc, apagat contra els txecs, podria cedir el seu lloc a Koke o Thiago.

La jornada es completa demà amb el Txèquia-Croàcia, del mateix grup (18 h), i amb l’enfrontament entre Itàlia i la Suècia d’Ibrahimovic (15 h).

ANGLATERRA VENÇ GAL·LES EN EL DESCOMPTE

Anglaterra, amb un gol d’Sturridge al minut 92, va sumar tres punts davant de Gal·les, que s’havia avançat amb una diana de falta de Bale en el primer temps. Abans del gol d’Sturridge, que havia sortit de la banqueta, empatava Vardy, un altre home que havia entrat de refresc. Anglaterra lidera el grup B amb quatre punts i a un punt estan Gal·les i Eslovàquia, mentre a la cua hi ha Rússia amb un. D’altra banda, Irlanda del Nord va aconseguir el primer triomf en una Eurocopa, per 0 a 2 contra Ucraïna.

tracking