Ciclisme

Ordino i Escaldes vestiran el Tour amb activitats paral·leles

Festes musicals i un dia Vivand temàtic, entre les propostes

Ordino i Escaldes vestiran el Tour amb activitats paral·lelesAna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino i Escaldes-Engordany, escenaris de l’ar­ribada de la novena etapa del Tour –10 de juliol– i la sortida de la desena –12 de juliol–, vestiran la presència de la ronda ciclista amb tot un seguit d’activitats per promocionar la parròquia i ambientar un dels grans esdeveniments esportius de l’any al país. Ordino ha programat una vintena de propostes, entre les quals actuacions dels castellers i de l’Esbart Dansaire Valls del Nord, o la repetició del rècord Guinness de Xavi Casas saltant per damunt de persones amb bicicleta; entre d’altres també hi ha una exposició fotogràfica sobre els cent anys del Tour o una festa musical a la plaça Major a la nit, després de l’arribada del gran grup –el dia abans n’hi haurà una altra a Arcalís–. Es treballa perquè des d’allà i des d’una pantalla gegant es pugui seguir l’etapa i a la nit la final de l’Eurocopa de futbol.

Escaldes també tindrà una festa musical al Prat de Call el dia de final d’etapa i l’endemà un dia de compres a Vivand temàtic del Tour de França –les botigues tancaran més tard i també hi participaran comerços de la capital–. I es farà coincidir la Nit del món dedicada a París –música i gastronomia– amb el 14 de juliol, dos dies després del Tour.

Ordino engega també un PassTour, una mena de passaport amb informació de la prova que dóna dret, si es fan tres consumicions en els establiments col·laboradors, a entrar en el sorteig d’una bicicleta de carretera de la marca Megamo.

tracking