Canoa-caiac

Mònica Doria accedeix a la primera a les semifinals

L’andorrana aconsegueix el bitllet a C1 ja que va ser vuitena a la primera cursa, classificació que no va assolir Laura Pellicer

Mònica Doria accedeix a la primera a les semifinals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria i Laura Pellicer van debutar ahir amb sort desigual a la Copa del Món d’eslàlom que es disputa al Parc del Segre de la Seu d’Urgell. Mentre Doria va aconseguir a la primera la classificació per a la semifinal d’avui en la modalitat canoa (C1), Pellicer no va poder repetir tan bona actuació i va caure eliminada a les classificatòries. Les dues van quedar fora de concurs en la modalitat caiac (K1), competició que es va disputar a la tarda.

La classificació de Doria, de només 16 anys, va ser la bona notícia de la matinal. L’andorrana, amb 4 segons de penalització, va acabar a 11’’86 de la primera, l’espanyola Núria Vilarrubla, i va finalitzar la primera mànega en la vuitena posició, plaça que li va donar accés directe a la semifinal. Pellicer, en canvi, va ser vintena en la primera mànega i una errada greu la va condemnar a la segona al penúltim lloc. Doria comentava que “he fet una baixada força correcta, anant pel lloc i estic molt contenta per la classificació. No m’esperava aconseguir-la a la primera cursa, però millor així. Ara tot el que vingui, benvingut serà”. Pellicer, de la seva banda, explicava que “a la primera mànega he estat molt lenta, alguna maniobra m’ha costat i no l’he feta ràpida. En la segona he fet una mala maniobra en la segona porta i no l’he aconseguit passar. La resta, bé”.

En la competició de K1, Doria i Pellicer van estar lluny de les millors a les classificatòries. A la primera cursa les dues integrants de l’equip FACC-Sant Eloi van ser 41a (Doria) i 45a (Pellicer) i a la segona no van passar del dinovè la primera i del 27è llocs, la segona.

tracking