El Laboral Kutxa resuscita i força el quart partit

Un Barça de pena a l’últim quart i la pròrroga no pot amb Bourousis

El Barça Lassa va tenir a la punta dels dits l’accés per la via ràpida a la final de la Lliga ACB. Una cistella de Satoransky a 0’’9 emmudia el Buesa Arena de Vitoria (74-76), però una genialitat de Bourousis, aprofitant el desconcert de Tomic, va portar el matx a la pròrroga. Veure-ho per creure-ho. Perquè el Barça, que va manar sempre en el marcador, dominava d’11 punts a l’inici del darrer quart. El Laboral Kutxa, només amb Bourousis productiu, semblava tocat. Però faltava enfonsar-lo i aquí l’equip basc va demostrar que té molt d’orgull. A poc a poc els de Perasovic van anar retallant distàncies, aprofitant les errades en els tirs de tres i el percentatge pèssim des de la línia dels lliures dels blaugrana. Tot i això, el bon partit de Satoransky i de Samuels feia que els de Xavi Pascual seguissin per davant en el marcador. Fins que el Laboral Kutxa va veure la por en la mirada dels barcelonistes, James va acompanyar Bourousis i els locals van capgirar un derrota que semblava segura. Perquè a la pròr­roga només va existir l’equip basc, que va guanyar per 89 a 83, amb Bourousis d’MVP (32 punts, 10 rebots i 39 de valoració). Demà, quart partit a Vitoria.