x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol sala

El campus Carles Riba escalfa motors amb més de 150 participants inscrits

Actualitzada 08/06/2016 a les 10:17
Consolidat en el calendari d’estades i després d’aplegar més de 1.500 participants des de la seva posada en marxa, el Carles Riba de futbol sala encara la recta final cap a la seva novena edició que enguany se celebrarà entre el 3 i el 16 de juliol. Una edició que compta amb 150 participants i espera poder sumar encara nous inscrits durant les properes setmanes, segons va explicar ahir el propi Carles Riba en l’acte de presentació celebrat a Andorra la Vella.
La cita constarà de dos torns (del 3 al 9 i del 10 al 16 de juliol) i els participants es dividiran en cinc grups de treball per realitzar un programa de quatre hores diàries d’entrenament enfocat al perfeccionament col·lectiu i la millora individual, i amb un apartat específic per als porters, i també ple d’activitats paral·leles més enllà del propi futbol sala. “Intentem que més enllà de l’entrenament els nois gaudeixin d’una setmana amb els seus companys i de l’experiència”, explicava Aitor Garcia, coordinador del campus, que va destacar que les cinc instal·lacions que acullen l’estada permeten les activitats “amb el nombre idoni de participants”.
Els organitzadors esperen poder comptar amb la visita de personatges de renom en el futbol sala espanyol i internacional com Javi Rodríguez, un habitual de la cita, el jugador de l’FC Barcelona Sergio Lozano o el juvenil Xavi Cols, participant al campus i que aquesta temporada ha debutat amb el primer equip blaugrana.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts