Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Motociclisme

Cristian España millora una posició al ral·li de Sardenya

Cristian España amb els companys i el cap d'equip.

Cristian España millora una posició al ral·li de Sardenya

Cristian España amb els companys i el cap d'equip.

Blai Jané
Actualitzada 08/06/2016 a les 10:16
Cristian España (Beta 450) va millorar ahir una posició i va finalitzar la seva participació al Sardegna Rally Race en la 16a posició de la classificació. L’andorrà va finalitzar la sisena jornada de la prova italiana –cor­responent al calendari del campionat del món– en la tretzena posició a 6’36”06 del vencedor, el pilot italià de Yamaha, Alessandro Botturi (1 h 24’ 33”).
“Arribava amb l’objectiu d’aprendre, navegar i valorar com em podria trobar entre els millors del món. M’he anat trobant millor a mesura que avançaven els dies, les etapes han anat de menys a més, les sensacions són molt bones, la moto ha anat perfecta i l’equip també”, declarava l’andorrà un cop finalitzada la prova. España afrontava la cita a l’illa italiana com a rodatge de cara a la propera edició del Dakar, una preparació que continuarà durant les properes setmanes amb la seva participació a la Baja Aragón, que es disputarà des del 22 al 24 de juliol.
La victòria a Sardenya va caure en mans del català Joan Pedrero (Sherco 450), que finalment es va endur la prova amb un temps de 14 h 31’ 15”, per davant del francés Xavier De Soultrait (Yamaha) i d’Armand Monleón Hernández (Husqvarna).
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477