Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Marquinhos no tanca les portes a sortir del PSG rumb al Barça

Actualitzada 07/06/2016 a les 08:15
El central brasiler Marquinhos, un dels noms que sona amb més força per reforçar la defensa del Barça, no va tancar ahir les portes a sortir del París Saint-Germain amb destí al Camp Nou. L’internacional es troba concentrat amb la seva selecció als Estats Units per la disputa de la Copa Amèrica del Centenari.
“Sempre hi ha especulacions i tinc contracte fins al 2019, però estem estudiant la situació”, va reconèixer Marquinhos preguntat per l’interès blaugrana. “Per a mi el més important és tenir la confiança del club i de l’entrenador, però després cal veure com és el projecte esportiu que hi ha al dar­rere”, va afegir el defensa sobre la possibilitat d’abandonar el club parisenc.
El nom de Marquinhos ha estat relacionat amb el Barça des de fa diversos estius però enguany ha guanyat força un cop confirmat el traspàs de Marc Bartra al Borussia Dortmund, el més que possible adéu de Thomas Vermaelen i la imminent marxa de Dani Alves a la Juventus de Torí. El jugador del PSG també ha ocupat en diverses etapes de la seva carrera la posició de lateral dret i resoldria les necessitats del club blaugrana. El Barça, segons informaven recentment diversos mitjans anglesos, tindria la competència de Chelsea, Arsenal i els dos conjunts de Manchester per aconseguir el central brasiler.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477